E shtune, 26-05-2018, 9:00:09 AM
Mirsevini Vizitor | RSS

wWw.LLapi-Ks.Tk

Expert

MINISTRIT&INSTITUCIONET

 
 
 
 
 

Ministria e Energjisë dhe Minierave

Ministria e Ekonomisë dhe Financave

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

Ministria e Pushtetit Lokal

Ministria e Punëve të Brendshme

Ministria e Punëve të Jashtme

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Ministria për Komunitete dhe Kthim

Ministria e Shëndetësisë

Ministria e Shërbimeve Publike

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

 
  Gazeta Zyrtare
  Agjencia Kadastrale e Kosovës
  Komisioni i Pavarur për Media
  Agjencioni Kosovar Për Prona
  Inspektorati Policor i Kosovës
  Shërbimi Policor i Kosovës
  Shërbimi Doganor i UNMIK-ut
  Oda Ekonomike e Kosovës
  Agjensioni Kosovar i Mirëbesimit
  Zyra e Auditorit Gjeneral
  Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale
 
  Komunat e Republikës së Kosovës
 
Komuna e Artanës
Komuna e Dardanës
Komuna e Deçanit
Komuna e Dragashit
Komuna e Drenasit
Komuna e Ferizajit
Komuna e Fushë Kosovës
Komuna e Gjakovës
Komuna e Gjilanit
Komuna e Graçanicës
Komuna Hani Elezit
Komuna e Istogut
Komuna e Junikut
Komuna e Kaçanikut
Komuna e Klinës
Komuna e Leposaviqit
Komuna e Lipjanit
Komuna e Malishevës
Komuna e Mamushës
Komuna e Mitrovicës
Komuna e Obiliqit
Komuna e Parteshit
Komuna e Pejës
Komuna e Podujevës
Komuna e Prishtinës
Komuna e Prizrenit
Komuna e Rahovecit
Komuna e Shtërpces
Komuna e Shtimes
Komuna e Skënderajt
Komuna e Suharekës
Komuna e Vitisë
Komuna e Vushtrrisë
Komuna e Zubin Potokut
Komuna e Zveçanit
 
  Institucionet Ndërkombëtare
  UNMIK - Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë
  OSBE - Misioni në Kosovë
  KE - Këshilli i Europës
  BE - Bashkimi Europian
  Zyra Civile Ndërkombëtare
  European Union Special Representative in Kosovo
  UNDP - Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara në Kosovë
  UN-HABITAT - Programi i Kombeve të Bashkuara mbi Vendbanimet Njerëzore
  UE - në Kosovë
  Nisma Ekonomike për Kosovën
  Institucioni i Ombduspersoni-it në Kosovë
  IOM - Organizata Ndërkombëtare për Migrim
  UNHCR - Komisioneri i Lartë i Kombëve të Bashkuara për Refugjatë
  KFOR
  Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut

Kjo faqe punon me mir me Google Chrome .


Prisni pak !!!

Menya LLapi-Ks

Moti Online ne LLapi Ks

Vlerat e Parave LLapi

Languages Site in LLapi Ks

Login LLapi-Ks

Kerko ne LLapi-Ks

Moti LLapi-Ks

 

Statistika e LLapi

GoStats hit counter


Antaret Online :